Regnskap

ASR Accounting sikter mot å være en totalleverandør av økonomitjenester for små og mellomstore norske bedrifter. Vi fokuserer på regnskapstjenester som forenkler rutiner og sparer tid for våre kunder.

Vår kompetanse

Bokføring og avstemming

Fakturering og innkreving

Lønn og personal

Digitale reiseregninger

Skreddersydd rapportering

Årsoppgjør og skjemaer

Bokføring og avstemming

Regnskap kan i dag føres helt uten bruk av papir. Med våre systemer vil inngående fakturaer, reiseregninger og dokumentasjon håndteres digitalt. Dette vil spare din bedrift for tidkrevende administrasjonsarbeid og frigjøre ressurser til mer verdiskapende tiltak.

Slik bokfører vi

Datamaskinens styrke ligger i å behandle store mengder data med høy presisjon. Vårt mål er å automatisere bokføringen i så lang utstrekning som mulig og samtidig sikre at regnskapstallene blir avstemt og kvalitetssikret hver måned.

Prosjekt og avdelinger

Ved å fordele inntekter og kostnader til prosjekter/avdelinger kan regnskapet kommunisere vesentlig mer informasjon til beslutningstakerne i selskapet.

Våre systemer er kompatible med de fleste WMS-systemer (Tamigo, Planday, Quinyx etc) slik at prosjekter opprettet i din bedrift kan overføres til regnskapet uten problemer. Deretter kan vi enkelt bokføre inntekter og kostnader fordelt på hvert prosjekt eller avdeling.

Budsjettering

Vi oppfordrer alle våre kunder til å utarbeide budsjetter (gjerne med vår hjelp) slik at vi kan integrere disse i regnskapsrapporteringen vi leverer hver måned. Det vanligste er å utarbeide budsjetter på høsten for det kommende året, men i prinsippet kan man budsjettere i akkurat det omfanget man selv ønsker. 

Dokumentasjon i skyen

Vi oppbevarer all dokumentasjon i skyen, uten unntak. Vi jobber aktivt med våre kunder for å modernisere rutiner og tilpasse systemer for å minimere bruk av papir.

Klikk her for å lese mer om hvordan vi blir kvitt papiret i din bedrift.

 

Slik blir vi
kvitt papiret

Steg 1

Oprette EHF

EHF står for elektronisk handelsformat. Dette innebærer at regnskapssystemet registreres i ELMA-registeret slik at selskapet kan motta inngående fakturaer direkte fra leverandører, helt uten bruk av epost eller papir.

 

Steg 2

Egen fakturamail

For leverandørene som ikke støtter EHF oppretter vi en selvstendig fakturamail. Denne mailkontoen synkroniseres med regnskapssystemet slik at alle inngående fakturaer blir videresendt direkte til oss.

Steg 3

Fakturamottak

For de resterende leverandørene  oppretter vi en ny fysisk fakturaadresse ved Visma sitt fakturamottak i Nord-Norge. Der blir fakturaene skannet og sendt via EHF-mottaket direkte til vårt regnskapssystem.

Fakturering

Våre faktureringstjenester er utarbeidet for å gi maksimal fleksibilitet til våre kunder, enten du ønsker å fakturere selv eller overlate det til oss.  Vi sørger for at overgangen fra papirbasert til elektronisk fakturering skjer i et tempo som passer din bedrift.

Alt i skyen

Moderne fakturering med EHF er enklere å spore, mindre utsatt for feil og gir bedre oversikt over inntektene. Enten du vil fakturere i Visma Webfaktura, Tripletex eller Visma Mamut er den grunnleggende ideen den samme: Alle funksjoner ligger i skyen og regnskapet oppdateres automatisk.

Reskontrolister

Vi oppfordrer alle våre kunder til å utarbeide budsjetter (gjerne med vår hjelp) slik at vi kan integrere disse i regnskapsrapporteringen vi leverer hver måned. Det vanligste er å utarbeide budsjetter.

Factoringtjenester

Våre regnskapssystemer kan produsere factoringfiler til de fleste store finansinstitusjoner. Det betyr at dersom din bedrift inngår factorsamarbeid med selskap som SG Finans, Svea Finans osv kan vi enkelt tilpasse systemene våre til å produsere de nødvendige filene.

Inkassofunksjon

Vi tilbyr egen inkasso- og innkrevingsfunksjon gjennom Visma Collectors. Dette sikrer raskere oppgjør fra kunder og bedre kontroll. Vi gir deg tilgang til en nettportal hvor du enkelt kan sjekke status på inkassosaker og betalingspåminnelser.

Lønn og personal

Våre medarbeidere har spisskompetanse på håndtering av lønn etter norsk lovgivning. Vi behersker i dag alt fra foretak med én ansatt til store kundeoppdrag med over tusen ansatte.

Timepris: 815,- eks mva

 

Litt om våre lønnstjenester

Lønnskjøring

Informasjon kommer

  Overføring av timelister

  Informasjon kommer

   Ekstrakjøringer

   Informasjon kommer.

   Ekstrakjøringer

   Informasjon kommer.

   Ekstrakjøringer

   Informasjon kommer.

   Visma Employee

   Last ned appen til mobil eller nettbrett fra Apple Store eller Google Play.

   Full oversikt på mobil

   Visma Employee gir deg og dine ansatte full oversikt over lønnslipper og utlegg på mobilen. Årsoppgaver og individuelle lønnslipper blir lagret i arkivfunksjonen i appen slik at disse er lett tilgjengelig ved behov.

   Installasjon

   For oss er det viktig at tjenester som «Lønnsslipp på mobil» er raskt oppe og går i din bedrift. For de ansatte er det så lett som å laste ned en app. Fra vår side er systemet klart til bruk fra første lønnsslipp.

   Lønnslipp på mobilen

   Gi dine ansatte løpende oversikt over lønnslipper, skattetrekk, utlegg og feriesaldoer med appen Visma Employee.

   Digitale reiseregninger

   Registrering

   Registrer reiseregninger når du er ute på farten med Visma Expense på mobilen. Sammenstill og rediger reiseregningene dine i nettleseren før du sender de til godkjenning.

   Godkjenning

   Som daglig leder kan du løpende godkjenne reiseregninger direkte i Visma Manager fra nettleseren eller på mobilen. Se historikk over tidligere godkjente reiseregninger på nett.

   Bokføring

   Kredittkort kan linkes til Expense slik at banken sender transaksjonene dine direkte til appen. Appen bokfører automatisk slik at du kan se hva og hvor mye som blir innberettet som skattepliktig inntekt.

   Visma Expense

   Last ned appene til mobil eller nettbrett fra Apple Store eller Google Play.

   Rapportering

   Vi tilbyr uovertruffen skreddersøm av regnskapsrapporter helt etter dine behov. Enten rapportene skal brukes i styremøter eller bare til oppfølging er vi helt sikre på at du aldri vil se deg tilbake etter å tatt i bruk vår regnskapsrapportering. 

   Excel-basert

   Rapportering

   Vi bruker et fleksibelt rapporteringssystem som henter regnskapsdata rett fra vårt ERP-system. Rapportene tilpasses direkte i Excel og gir oss muligheter til å skreddersy rapportene etter din bedrift. Som standard leverer vi utskriftsklare rapportpakker i både Excel og PDF-format hver måned.

   Tilpasset rapportpakke: Pris etter avtale

   Web-basert

   Presentasjon

   OneStop Reporting er et komplett rapporteringsverktøy med egen webbasert portal. Her kan du logge inn og kjøre rapporter som er tilpasset din bedrift, enten det er på PC, nettbrett eller mobil. I portalen kan du også drille deg ned på bilagsnivå og se dokumentasjon bak hver føring.

   Lisens til webportal: 1.500 kr

   Slik får du mer ut av rapporteringen

   Last ned demoversjon

   Årsoppgjør og skjemaer

   Produksjon av regnskap og behandling av merverdiavgift er ofte to sider av samme sak. Dette har vært vår kjernevirksomhet i mange år og over tid har vi opparbeidet solid kompetanse på avgiftsbehandling og merverdiavgiftsloven.

   Årsoppgjør og lovpålagte skjemaer

   Generelt om årsoppgjøret

   Informasjon kommer

    

   Årsregnskap med beretning og noter

   Informasjon kommer

    

   Skattemelding med vedlegg

   Informasjon kommer

    

   Aksjonærregisteroppgave

   Informasjon kommer

    

   Elektronisk signering med Penneo

   Informasjon kommer

    

   Vil du bli kunde?

   ASR Accounting sikter mot å være en totalleverandør av regnskapstjenester for små og mellomstore norske bedrifter. Vår særkompetanse på IT-systemer og tilleggsfunksjoner gjør oss egnet til å håndtere komplekse bransjer og virksomheter med store bilagsvolum.

   Har du spørsmål?

   Vi ønsker å være en viktig samarbeidspartner for våre kunder og skal være lett tilgjengelig hvis det oppstår vanskelige situasjoner. Vi fakturerer ikke for enkle henvendelser og håper at du kontakter oss hvis det er noe du lurer på.

   Jobbe hos oss?

   Vi ser etter medarbeidere med gode kommunikasjonsevner og "stå-på"-vilje til å gjennomføre endringer hos våre kunder. Du må være motivert til en jobb innen regnskap og trives i en dynamisk og resultatorientert kultur. Vi produserer alle våre regnskap gjennom samarbeid i team.

   Regnskap

   5

   Regnskapsføring

   5

   Lønn og personal

   5

   Reiseregninger

   5

   Fakturering

   5

   Rapportering

   5

   Årsoppgjør

   Regnskap, rådgivning og kvalitet.


   Nettsiden er utviklet internt.
   © ASR Accounting 2019

   ASR Accounting AS
   ASR Accounting AS
   ASR Accounting AS
   ASR Accounting AS
   ASR Accounting AS