Kontakt oss

Ring oss på vårt sentralbord om du har generelle henvendelser, eller ta direkte kontakt med en av våre medarbeidere.

Kontakt

Vangsveien 10, 1814 Askim
Klingenberggaten 7A,  0161 Oslo

Åpningstider:
Ukedager 08:00-16:00

Klikk her for å se våre medarbeidere

Planlegger du å selge regnskapsvirksomheten din?

ASR er på utkikk etter regnskapsbyråer som ønsker å selge sin virksomhet eller inngå samarbeid. Vi har utviklet en modell som sikrer selger oppgjør i forhold til inntjeningen fra den solgte virksomheten. Enten du vurderer å slutte som regnskapsfører eller bare ønsker å komme inn i et bredere faglig miljø, er du velkommen til å kontakte oss.

Vil du bli kunde?

ASR Accounting sikter mot å være en totalleverandør av regnskapstjenester for små og mellomstore norske bedrifter. Vår særkompetanse på IT-systemer og tilleggsfunksjoner gjør oss egnet til å håndtere komplekse bransjer og virksomheter med store bilagsvolum.

Har du spørsmål?

Vi ønsker å være en viktig samarbeidspartner for våre kunder og skal være lett tilgjengelig hvis det oppstår vanskelige situasjoner. Vi fakturerer ikke for enkle henvendelser og håper at du kontakter oss hvis det er noe du lurer på.

Jobbe hos oss?

Vi ser etter medarbeidere med gode kommunikasjonsevner og "stå-på"-vilje til å gjennomføre endringer hos våre kunder. Du må være motivert til en jobb innen regnskap og trives i en dynamisk og resultatorientert kultur. Vi produserer alle våre regnskap gjennom samarbeid i team.

Regnskap

5

Regnskapsføring

5

Lønn og personal

5

Reiseregninger

5

Fakturering

5

Rapportering

5

Årsoppgjør

Regnskap, rådgivning og kvalitet.


Klingenberggaten 7A, 0161 Oslo
Vangsveien 10, 1814 Askim

© ASR Accounting 2020

ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS