Karriere i ASR

ASR Accounting er i dag et mellomstort økonomikontor med klare vekstambisjoner. Vi har et målrettet fokus på å være en foregangsbedrift innen digitale og skybaserte regnskapsløsninger. For å oppnå dette søker vi dyktige medarbeidere som trives i et dynamisk arbeidsmiljø.

»

En medarbeider hos oss skal føle at byrået beveger seg mot en hverdag uten manuell bokføring og mer fokus på analyse og skreddersydd rapportering til våre kunder.

Otter brødholt, daglig leder i asr accounting

Vi ser etter

Vi ser etter deg med gode kommunikasjonsevner og «stå-på»-vilje til å gjennomføre endringer hos våre kunder. Du må være motivert og trives i en dynamisk og resultatorientert kultur preget av samarbeid i team.

5

Flink til å bygge kunderelasjoner

5

Løsning- og resultatorientert

5

Fremstår profesjonelt og skaper tillit

Vi tilbyr

Vi jobber kontinuerlig for å minimere manuelle prosesser i bilagsflyten slik at våre ansatte kan bruke tiden på mer verdiskapende tjenester. Du vil få en unik mulighet til å lære eller videreutvikle din kompetanse i et solid faglig miljø.

5

Konkurransedyktige betingelser

5

Gode utviklingsmuligheter

5

Kompetansedeling gjennom teamarbeid

Søker du nye utfordringer?

Å jobbe i ASR skal være en spennende og lærerik reise gjennom alle fagområdene regnskap har å by på. Enten du ønsker en stabil arbeidsgiver i mange år fremover eller vil etablere regnskapskompetanse for en videre karriere innen økonomi, ønsker vi å legge til rette for at du skal få mest mulig ut av ditt opphold hos oss.

Ved å prioritere våre ansattes personlige og faglige utvikling sørger vi for å holde selskapet i kontinuerlig bevegelse. Dette sikrer en variert og spennende arbeidshverdag for medarbeidere som griper sjansene som byr seg på veien.

Arbeidsmiljø

Vi jobber aktivt for et arbeidsmiljø hvor ansatte er motivert til å gå på jobb og har stolthet til arbeidet de utfører.

Kompetanse

Mennesker er vår viktigste ressurs som regnskapsbyrå og alle ansatte blir fortløpende tilbudt relevant kursing.

Utvikling

Gjennom kursing og varierte arbeids-oppgaver skal vi legge til rette for at din utvikling blir slik du ønsker.

Frihet

ASR Accounting er bygget på tillit og alle ansatte får frihet til å disponere egen arbeidstid så lenge lovpålagte frister overholdes.

ASR Accounting AS

Autorisert regnskapsfører

Bachelor, 3 års erfaring

Vi ønsker alltid å komme i kontakt med autoriserte regnskapsførere som kunne tenke seg nye utfordringer hos oss. I utgangspunktet søker vi autoriserte regnskapsførere med kompetanse på årsoppgjør, men vil også vurdere kandidater med betydelig erfaring innen lønn og personaltjenester. 

Åpen søknad fra kandidater med minimum 3 års erfaring, solid regnskapsfaglig forståelse og god arbeidsmoral vurderes uavhengig av utlyste stillinger.

Gode muligheter for:

Oppdragsansvar

Personalansvar

ASR Accounting AS

Regnskaps medarbeider

Bachelor, nyutdannet

Vi ønsker å være et attraktivt arbeidssted for nyutdannede økonomer som vurderer å starte sin karriere innen regnskap.  Som regnskapsmedarbeider hos oss vil du oppleve varierte arbeidsoppgaver og bratt læringskurve fra første dag.

Fokuset vil ligge på å eksponere deg for alle deler av produksjonen av et regnskap slik at du får en solid forståelse av fagområdet.

Arbeidsoppgaver inkluderer:

5

Bokføring og remittering

5

Periodeavslutning

5

Offentlige avgifter

5

Lønn og rapportering

5

Årsoppgjør

ASR Accounting AS

Regnskaps medarbeider

5 års relevant erfaring

ASR Accounting har gode erfaringer med å ansette kandidater uten formell faglig utdannelse, men som kan vise til relevant erfaring innen regnskap og administrasjon.

Særlig ettertraktet er nøkkelkompetanse innen lønn, bilagshåndtering/avstemming eller årsregnskap. Erfaring med Visma Business eller TripleTex er en fordel.

Send oss en åpen søknad

Vi har for øyeblikket ingen ledige stillinger, men ønsker alltid å komme i kontakt med motiverte mennesker som ønsker en karriere innen regnskap. Send åpen søknad ved hjelp av skjema under.

Stillingstittel

Erfaring

Utdannelse

Søknad

Autorisert regnskapsfører

3 år

Bachelor

Regnskapsmedarbeider

Ingen

Bachelor

Regnskapsmedarbeider

5 år

Ingen

Vil du bli kunde?

ASR Accounting sikter mot å være en totalleverandør av regnskapstjenester for små og mellomstore norske bedrifter. Vår særkompetanse på IT-systemer og tilleggsfunksjoner gjør oss egnet til å håndtere komplekse bransjer og virksomheter med store bilagsvolum.

Har du spørsmål?

Vi ønsker å være en viktig samarbeidspartner for våre kunder og skal være lett tilgjengelig hvis det oppstår vanskelige situasjoner. Vi fakturerer ikke for enkle henvendelser og håper at du kontakter oss hvis det er noe du lurer på.

Jobbe hos oss?

Vi ser etter medarbeidere med gode kommunikasjonsevner og "stå-på"-vilje til å gjennomføre endringer hos våre kunder. Du må være motivert til en jobb innen regnskap og trives i en dynamisk og resultatorientert kultur. Vi produserer alle våre regnskap gjennom samarbeid i team.

Regnskap

5

Regnskapsføring

5

Lønn og personal

5

Reiseregninger

5

Fakturering

5

Rapportering

5

Årsoppgjør

Regnskap, rådgivning og kvalitet.


Nettsiden er utviklet internt.
© ASR Accounting 2019

ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS