Karriere i ASR

ASR Accounting er i dag et mellomstort økonomikontor med klare vekstambisjoner. Vi har et målrettet fokus på å være en foregangsbedrift innen digitale og skybaserte regnskapsløsninger. For å oppnå dette søker vi dyktige medarbeidere som trives i et dynamisk arbeidsmiljø.

»

En medarbeider hos oss skal føle at byrået alltid er i bevegelse og at mulighetene for å utvikle seg som regnskapsfører kommer på løpende bånd.

Otter brødholt
styreleder i asr accounting

Vi ser etter

Vi ser etter pålitelige medarbeidere med gode kommunikasjonsevner og «stå-på»-vilje til å videreutvikle sin egen kompetanse. Du må være driftig av natur og trives i en dynamisk og resultatorientert kultur preget av samarbeid i team.

5

Løsning- og resultatorientert

5

Samarbeider godt med andre mennesker

5

Fremstår profesjonelt og skaper tillit

Vi tilbyr

En moderne arbeidsgiver med nyoppussede kontorer i både Oslo og Askim. Vi jobber dedikert for å minimere manuelle prosesser i bokføringen slik at vi kan bruke tiden på andre verdiskapende tjenester. Du vil få en unik mulighet til å lære eller videreutvikle din kompetanse i et solid faglig miljø.

5

Konkurransedyktige betingelser

5

Gode utviklingsmuligheter

5

Egen arbeidsplass med moderne utstyr

5

Dekket mobilabonnement og egenandel til jobbtelefon

En moderne
arbeidsgiver

Dynamisk

Arbeidsmiljø

Vi jobber aktivt for et arbeidsmiljø hvor ansatte er motivert til å gå på jobb og har stolthet til arbeidet de utfører. Vårt arbeidsmiljø er bygget på tillit og frihet til å disponere egen arbeidstid, så lenge lovpålagte frister overholdes.

 

Videreutvikle

Kompetanse

Mennesker er vår viktigste ressurs som regnskapsbyrå og alle medarbeidere blir løpende tilbudt relevant kursing. Med god opplæring og varierte arbeids-oppgaver skal vi legge til rette for en spennende hverdag for alle ansatte som griper sjansene på veien.

Fokus på

Personlig utvikling

Å jobbe i ASR skal være en spennende og lærerik reise gjennom alle fagområdene regnskap har å by på. Enten du ønsker en stabil arbeidsgiver i mange år fremover eller trenger et springbrett for en videre karriere innen økonomi, ønsker vi å legge til rette for at du skal få mest mulig ut av ditt opphold hos oss.

Send oss en
åpen søknad

ASR Accounting AS

Autorisert

Regnskapsfører

Vi ønsker alltid å komme i kontakt med autoriserte regnskapsførere som søker nye utfordringer. Åpen søknad fra kandidater med minimum 3 års erfaring, solid regnskapsfaglig forståelse og god arbeidsmoral vurderes uavhengig av utlyste stillinger.

Oppdragsansvar

Personalansvar

ASR Accounting AS

Nyutdannet

Medarbeider

Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver for nyutdannede økonomer som søker varierte arbeidsoppgaver og bratt læringskurve fra første dag. Med vårt skreddersydde opplegg er vårt mål å sikre at du får den nødvendige kompetansen du trenger for å bli en dyktig regnskapsfører.

ASR Accounting AS

Erfaren

Medarbeider

ASR Accounting har gode erfaringer med å ansette kandidater som kan vise til relevant erfaring innen regnskap eller administrasjon. Særlig ettertraktet er kompetanse på lønn, bokføring eller årsregnskap.

Erfaring med Visma Business eller TripleTex er en fordel.

Vil du bli kunde?

ASR Accounting sikter mot å være en totalleverandør av regnskapstjenester for små og mellomstore norske bedrifter. Vår særkompetanse på IT-systemer og tilleggsfunksjoner gjør oss egnet til å håndtere komplekse bransjer og virksomheter med store bilagsvolum.

Har du spørsmål?

Vi ønsker å være en viktig samarbeidspartner for våre kunder og skal være lett tilgjengelig hvis det oppstår vanskelige situasjoner. Vi fakturerer ikke for enkle henvendelser og håper at du kontakter oss hvis det er noe du lurer på.

Jobbe hos oss?

Vi ser etter medarbeidere med gode kommunikasjonsevner og "stå-på"-vilje til å gjennomføre endringer hos våre kunder. Du må være motivert til en jobb innen regnskap og trives i en dynamisk og resultatorientert kultur. Vi produserer alle våre regnskap gjennom samarbeid i team.

Regnskap

5

Regnskapsføring

5

Lønn og personal

5

Reiseregninger

5

Fakturering

5

Rapportering

5

Årsoppgjør

Regnskap, rådgivning og kvalitet.


Klingenberggaten 7A, 0161 Oslo
Vangsveien 10, 1814 Askim

© ASR Accounting 2020

ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS