Slik blir du kunde

Å bytte regnskapsbyrå er enklere enn mange tror. Med oss på laget får du en fullverdig leverandør av regnskapstjenester som kan bidra i det omfanget du ønsker. Ta kontakt med oss og så ordner vi med bytteprosessen i løpet av noen dager!

Timepriser (ekskl. mva)

Prisene i tabellen er per måned. Alle våre kunder mottar lovpålagt regnskapsrapportering hver måned uten ekstra kostnad. Tilgang til bilag og rapporter på nett er en tilleggstjeneste som kan bestilles her.

Full fleksibilitet

Timepris

815

Regnskap A-Å

Lønnstjenester

Avstemming

Rapportering

Aksjonærregister

Årsoppgjør

Full forutsigbarhet

Fastpris

Regnskap A-Å

Lønnstjenester

Avstemming

Rapportering

Aksjonærregister

Årsoppgjør

Årsregnskap og skattemelding

Årsoppgjør

8500/totalt

Oppdatering og innsending

Aksjonærregisteroppgave

1000/totalt

Tilleggstjenester (ekskl. mva)      PRISER KOMMER SNART

Prisene i tabellen er per bruker per måned. Prisene gjelder for tilgang og bruk av tjenesten.

Visma Expense

Reiseregninger på nett

OneStop Reporting

Bilag og rapporter på nett

Visma WebFaktura

Enkel fakturering på nett

Visma AutoCollect

Automatisk inkassofunksjon

Slik blir du kunde

Otter Brødholt

Styreleder, salg

95 77 98 76

Steg 1

Kontakt oss

Første steg er å ta kontakt med daglig leder på telefon eller epost. Etter en kort telefonsamtale avtaler vi et møte for å gjennomgå omfanget av oppdraget og målsettingene til din bedrift.

Etter en intern vurdering kommer vi tilbake med et tilbud om månedlig fast- eller timepris. Etter signering av oppdragsavtale setter vi igang med overføring av regnskapsmateriale og oppretter dialog med tidligere regnskapsfører.

Steg 2

Implementering

Vi setter ned en prosjektgruppe med din tildelte regnskapsfører og vår IT-ansvarlig for å sikre rask og grundig etablering av regnskapsløsningene. I denne perioden er det viktig at du er tilgjengelig med nødvendig informasjon og signaturer.

Alle våre systemer kan være klare til bruk fra 1-2 uker etter inngått avtale avhengig av kompleksiteten i din bedrift. Selve regnskapsføringen og betalinger kan vi begynne med fra dag én.

Steg 3

Gjennomgang

Når systemene er oppe gjennomfører vi et statusmøte hvor det gjennomgås eksisterende rutiner i din bedrift og hvordan disse kan tilpasses de nye løsningene.

Vi vet at endring kan innebære varierende grad av stress for ansatte og vil derfor stille både IT-ansvarlig og regnskapsfører tilgjengelig for opplæring i en innkjøringsfase. Målet vårt er at denne omstillingen skal gå så smertefritt som mulig for alle ledd i bedriften.

Vil du bli kunde?

ASR Accounting sikter mot å være en totalleverandør av regnskapstjenester for små og mellomstore norske bedrifter. Vår særkompetanse på IT-systemer og tilleggsfunksjoner gjør oss egnet til å håndtere komplekse bransjer og virksomheter med store bilagsvolum.

Har du spørsmål?

Vi ønsker å være en viktig samarbeidspartner for våre kunder og skal være lett tilgjengelig hvis det oppstår vanskelige situasjoner. Vi fakturerer ikke for enkle henvendelser og håper at du kontakter oss hvis det er noe du lurer på.

Jobbe hos oss?

Vi ser etter medarbeidere med gode kommunikasjonsevner og "stå-på"-vilje til å gjennomføre endringer hos våre kunder. Du må være motivert til en jobb innen regnskap og trives i en dynamisk og resultatorientert kultur. Vi produserer alle våre regnskap gjennom samarbeid i team.

Regnskap

5

Regnskapsføring

5

Lønn og personal

5

Reiseregninger

5

Fakturering

5

Rapportering

5

Årsoppgjør

Regnskap, rådgivning og kvalitet.


Klingenberggaten 7A, 0161 Oslo
Vangsveien 10, 1814 Askim

© ASR Accounting 2020

ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS