Bli kjent med oss

ASR Accounting ble stiftet i 2012 og er i dag et fremtidsrettet regnskapsbyrå med kunder over hele landet. Vi sikter mot å være en totalleverandør av økonomitjenester for små og mellomstore norske bedrifter og skal være en foregangsbedrift innen automatiserte regnskapstjenester.

ASR Accounting ble stiftet i 2012 av

Otter Brødholt

Guttorm Haavi
Jon Inge Solberg

Vi startet med byråtjenester innen regnskap og lønn i 1995 som en del av AS Revision. I 2012 ble regnskapsavdelingen skilt ut til et eget selskap og ASR Accounting AS så dagens lys.

I 2012 ble ASR Accounting grunnlagt av Statsautorisert revisor Otter Brødholt, Guttorm Haavi og Registrert revisor Jon Inge Solberg for å tilby moderne regnskapstjenester til konkurransedyktige priser. Visjonen var å være et kunnskapshus for kunder i både Oslo og Østfold-regionen.

Siden den gang har vi vokst fra å være 3 ansatte til 15 flotte medarbeidere fordelt på to kontorer. Veksten har blant annet vært drevet av tre fusjoner: AF Revisjon i 2015, J.A. Regnskapsservice i 2017 og Sonar Regnskap i 2019. Store deler av det som tidligere var manuelt regnskapsarbeid kan nå automatiseres og vi jobber målrettet for å være en foregangsbedrift i denne utviklingen.

ASR ble stiftet i

Regnskapsførere

Autoriserte

Vår
historie

Våre
verdier

Kunden i fokus

Som regnskapskunde hos oss skal du føle at din bedrift blir prioritert. Vi skal jobbe aktivt for å etablere gjensidig tillit og vil alltid gjøre vårt beste for å bli en verdifull samarbeidspartner.

Tilgjengelighet

Rask og effektiv kommunikasjon er nøkkelen til et godt kundeforhold. Vi skal etterstrebe rask behandlingstid av henvendelser på mail og alltid være tilgjengelig på mobil eller sentralbord.

Fremtidsrettet

ASR Accounting skal ta i bruk de mest moderne regnskaps-løsningene på markedet for å effektivisere våre kunder. Vi skal være tilgjengelig for kontinuerlig opplæring slik at alle får mest mulig utbytte av tjenestene vi tilbyr.

Vil du bli kunde?

ASR Accounting sikter mot å være en totalleverandør av regnskapstjenester for små og mellomstore norske bedrifter. Vår særkompetanse på IT-systemer og tilleggsfunksjoner gjør oss egnet til å håndtere komplekse bransjer og virksomheter med store bilagsvolum.

Har du spørsmål?

Vi ønsker å være en viktig samarbeidspartner for våre kunder og skal være lett tilgjengelig hvis det oppstår vanskelige situasjoner. Vi fakturerer ikke for enkle henvendelser og håper at du kontakter oss hvis det er noe du lurer på.

Jobbe hos oss?

Vi ser etter medarbeidere med gode kommunikasjonsevner og "stå-på"-vilje til å gjennomføre endringer hos våre kunder. Du må være motivert til en jobb innen regnskap og trives i en dynamisk og resultatorientert kultur. Vi produserer alle våre regnskap gjennom samarbeid i team.

Regnskap

5

Regnskapsføring

5

Lønn og personal

5

Reiseregninger

5

Fakturering

5

Rapportering

5

Årsoppgjør

Regnskap, rådgivning og kvalitet.


Klingenberggaten 7A, 0161 Oslo
Vangsveien 10, 1814 Askim

© ASR Accounting 2020

ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS
ASR Accounting AS